De Kettlebell Workout

kettlebell workout

De Kettlebell Workout is een training die bedoeld is om snel vet te verbranden. De van oudsher Russische training wordt uitgevoerd met een kettlebel, die nog het beste omschreven kan worden als een kogelvormige bal met handvat en afgeplatte onderkant. Er kunnen allerlei verschillende oefeningen worden uitgevoerd om snel vet te verbranden. De basis van een oefening ligt doorgaans in het optillen van de kettlebel van de grond om er daarna een zwaaiende beweging mee te maken. Wil je eigenlijk gewoon zo snel mogelijk beginnen met dit programma, bestel dan meteen online de 5 DVD's en de "Kettlebell" online.

waardering
Nog geen stemmen

Populariteit van de Kettlebell Workout

Een van de redenen dat de Kettlebell Workout in korte tijd enorm populair is worden, is dat tijdens de oefeningen krachttraining met cardiotraining gecombineerd wordt. Deze combinatie zorgt ervoor dat de vetverbranding sneller op gang komt. Bij krachtoefeningen train je spiergroepen die steviger worden en met cardio wordt de conditie sterk verbeterd.

De Kettlebell Workout is een prima manier om af te vallen en zeker als je dat combineert met het volgen van een dieet of je eetpatroon op een gezonde manier aanpast. Het grote voordeel van deze workout is dat je met drie trainingen per week van 15 tot 30 minuten al resultaat bereikt. Je hoeft dan ook niet uren achtereen in de sportschool te staan om af te vallen en een strakker lichaam te krijgen. De kracht van de workout zit in het intensieve karakter van de korte oefeningen. Er kunnen steeds verschillende oefeningen worden uitgevoerd, maar voor het afvallen, geldt dat het belangrijk is om de Kettlebell Workout te doen die gericht is op vetverlies. 

Kettlebell workout voor vrouwen

Steeds meer vrouwen ontdekken de kettlebell methode. Het trainen om snel vet te verbranden én het lichaam mooi gevormd te krijgen is momenteel razend populair. Ht trainen met gewichten wordt onderander door deze methode steeds minder een taboe onder vrouwen. 

Wil jij deze methode ook proberen dan kan je de 5 DVD's en de "Kettlebell" (het gewicht wat je gebruikt bij de oefeningen) makkelijk en voordelig online bestellen. Bekijk de website van Kettlebell met een volledige omschrijving van het programma en start vandaag nog met je eerste oefeningen

Commentaar toevoegen

Advies van de consumentenbond

De consumentenbond doet onderzoek naar van alles en ook de dieten zijn onderzocht. Daarin zijn een aantal dieten als zeer positief beoordeeld, bijvoorbeeld het Weight Watchers dieet. In groepsverband of online met een online coach en de App om alles bij te houden, Weight Watchers zorgt voor een gedoseerde gewichtsafname op een gezonde manier. Geïnteresseerd? Via de volgende link schrijf je jezelf gratis in volg je Weight Watchers 1 maand gratis! Veel succes alvast.

No Avatar
Verda on
afbeelding van Verda
Verda is lid sinds 26 sep 2015
|
Startgewicht: 62Kg
|
Streefgewicht: 55Kg
|
Woonplaats: DIDAM

De kettlebel workout doe ik ik ben er gek op...Ben begonnen met de coaching programma en nu heb ik voormezelf mijn eigen programmas ontwikkeld zo blijf ik het leuk vinden en erg veel variatie heb je in dit workout...Ik voelde toen al in de eerste week veranderingen aan mijn lichaam tijdens afvallen...armen benen die hard geworden waren kort daarna begon ik het ook te zien...Toen was het nog even wennen maar nu kan er alles mee...


Commentaar toevoegen

Laatste reacties

afbeelding van Ank
Ik blijf de avonden toch zo ontzettend moeilijk vinden! Het lukt me de hele dag...
Zegt: Ank
afbeelding van lily
-  
Zegt: lily
afbeelding van Belle-libelle
Bommer! Maar met frisse moed gaan zwemmen vanochtend

Gewichtsgrafiek

gewichtsgrafiekWil je afvallen dan moet je volhouden! Een grafiek over je eigen gewicht kan zeer stimulerend werken om je doel te bereiken. Met de grafiek als stimulans zal het afvallen makkelijker vol te houden zijn. Registreer je nu gratis, om je eigen grafiek te maken.

Samen afvallen is leuker

Afvallen is moeilijk maar samen met anderen is het vaak een stuk makkelijker. Wil je weten wie er nog meer de strijd met de kilo's zijn aangegaan? Kijk dan in ons forum of regsitreer jezelf gratis om mee te praten.