Login

Caps Lock On

De Kettlebell Workout

De Kettlebell Workout is een training die bedoeld is om snel vet te verbranden. De van oudsher Russische training wordt uitgevoerd met een kettlebel, die nog het beste omschreven kan worden als een kogelvormige bal met handvat en afgeplatte onderkant. Er kunnen allerlei verschillende oefeningen worden uitgevoerd om snel vet te verbranden. De basis van een oefening ligt doorgaans in het optillen van de kettlebel van de grond om er daarna een zwaaiende beweging mee te maken. Wil je eigenlijk gewoon zo snel mogelijk beginnen met dit programma, bestel dan meteen online de 5 DVD's en de "Kettlebell" online.

kettlebell workout

Populariteit van de Kettlebell Workout

Een van de redenen dat de Kettlebell Workout in korte tijd enorm populair is worden, is dat tijdens de oefeningen krachttraining met cardiotraining gecombineerd wordt. Deze combinatie zorgt ervoor dat de vetverbranding sneller op gang komt. Bij krachtoefeningen train je spiergroepen die steviger worden en met cardio wordt de conditie sterk verbeterd.

De Kettlebell Workout is een prima manier om af te vallen en zeker als je dat combineert met het volgen van een dieet of je eetpatroon op een gezonde manier aanpast. Het grote voordeel van deze workout is dat je met drie trainingen per week van 15 tot 30 minuten al resultaat bereikt. Je hoeft dan ook niet uren achtereen in de sportschool te staan om af te vallen en een strakker lichaam te krijgen. De kracht van de workout zit in het intensieve karakter van de korte oefeningen. Er kunnen steeds verschillende oefeningen worden uitgevoerd, maar voor het afvallen, geldt dat het belangrijk is om de Kettlebell Workout te doen die gericht is op vetverlies. 

Kettlebell workout voor vrouwen

Steeds meer vrouwen ontdekken de kettlebell methode. Het trainen om snel vet te verbranden én het lichaam mooi gevormd te krijgen is momenteel razend populair. Ht trainen met gewichten wordt onderander door deze methode steeds minder een taboe onder vrouwen. 

Wil jij deze methode ook proberen dan kan je de 5 DVD's en de "Kettlebell" (het gewicht wat je gebruikt bij de oefeningen) makkelijk en voordelig online bestellen. Bekijk de website van Kettlebell met een volledige omschrijving van het programma en start vandaag nog met je eerste oefeningen

Waardering:
Nog geen stemmen

Reacties

Lid sinds 07 mei 2022
|
Startgewicht: 12 Kg
|
Streefgewicht: 12 Kg
Lid sinds 26 sep 2015
|
Startgewicht: 62 Kg
|
Streefgewicht: 55 Kg

Artikelen

Fastfood

Calorieën in Fastfood

Calorieën in melk, zuivel en toetjes

Dieetproducten

Dieet producten

Zoetstoffen

Gewichtsgrafiek