Login

Caps Lock On

De HCG kuur

Heb je inmiddels een aantal diëten geprobeerd zoals het Atkins-dieet of het vegetarisch dieet, maar ben je nu nieuwsgierig naar de HCG-kuur? Dan kun je hier alle informatie vinden over deze dieetwijze, waarbij je meer te weten komt over deze afslankkuur.

Heb je inmiddels een aantal diëten geprobeerd zoals het Atkins-dieet of het vegetarisch dieet, maar ben je nu nieuwsgierig naar de HCG-kuur? Dan kun je hier alle informatie vinden over deze dieetwijze, waarbij je meer te weten komt over deze afslankkuur. Ben je al overtuigd, dan kan je ook online de HGC kuur bestellen.

De HCG-kuur van 23 dagen

De strijd tegen het overgewicht lijkt vaak verloren te gaan. Zelfs als je doel is bereikt en je bent op het streefgewicht gekomen, komt altijd weer het jojo effect om de hoek kijken. Vele diëten zorgen uiteindelijk voor het jojo effect, maar de HCG-kuur laat andere resultaten zien. HCG is een lichaamseigen stof en staat voor Humane Chorion Gonadotropine.

Bij de HGC-kuur wordt er gebruik gemaakt van deze stof, waardoor er de vetverbranding geactiveerd zal worden. Ook zal het hongergevoel hiermee onderdrukt worden, zodat de afslankkuur voor het afvallen geen lijdensweg zal worden. De afslankkuur duurt 23 dagen en zal er tijdens de HGC-kuur elke dag een kleine injectie gegeven met de stof HCG. Naast deze afslankkuur is het de bedoeling om een uitgebalanceerd dieet te volgen van vijfhonderd calorieën per dag.

HCG-kuur goedkoop online bestellen

Als je besluit om met de HGC-kuur wilt gaan afvallen, dan moet je er wel rekening mee houden, dat je voor deze afslankkuur moet betalen. Je kunt de afslankkuur met HGC wel online bestellen, zodat je er deur niet voor uit hoeft. Je kunt kiezen om één HGC-kuur te bestellen, maar het is goedkoper als je er twee tegelijk bestelt. De goedkoopste aanbieder die wij op het internet tegen zijn gekomen is de aanbieder HCG Tablets

Er zijn verschillende websites, waar de mogelijkheid wordt geboden om deze afslankkuur te bestellen, waarna je het product veelal binnen vijf werkdagen in huis hebt. Zoals eerder gemeld is het wel van belang dat de kuur in combinatie met een streng dieet wordt gevolgd om een optimaal resultaat te bereiken. Volg je het dieet strikt, dan is het mogelijk om elke week ongeveer 2,8 kilogram te verbranden. Het HCG-dieet zorgt voor het verdwijnen van vet, dat is opgeslagen op de bekende plaatsen zoals op de heupen, buik en bovenarmen. 

De goedkoopste manier om een HCG kuur te beginnen is via de website HCG Tablets. De tablets zijn gewoon online te bestellen en er is geen recept voor nodig. 

Waardering:
Uw beoordeling: Geen (8 stemmen)

Reacties

Anoniem - geen lid

Best ik wil HCG kopen hoe veel kost dat?
[email protected]

Anoniem - geen lid

graag info over kosten zijn dit de oude hcg injecties?

Anoniem - geen lid

Hoi..

 

Ik zou ook graag de oude HCG injecties willen bestellen. Kunnen jullie mij meer informatie erover geven?

Wat de prijzen zijn.

afbeelding van redaktie
Lid sinds 16 apr 2013
|
Startgewicht: 83 Kg
|
Streefgewicht: 78 Kg

Vroeger werkten de meeste hcg-kuren met injecties maar dit is niet meer het geval. Er zijn nu  HCG Kuren met orale inname van capsules. 

Deze manier van toedienen van werkzame afslank-stoffen (HCG) zorgt ervoor dat het een stuk gebruiksvriendelijker is geworden. Daarnaast zorgt het ook voor een snellere en betere opname van de stoffen in het lichaam, waardoor het sneller een goed resultaat oplevert.

Anoniem - geen lid

 

De oude hcg injecties nog? Hoe duur zijn die als

Ik die bij jullie wil bestellen? 

Mvg arenda

afbeelding van redaktie
Lid sinds 16 apr 2013
|
Startgewicht: 83 Kg
|
Streefgewicht: 78 Kg
Anoniem - geen lid

Beste heer/mevrouw,

Kunt u mij een link of gegevens sturen waar ik het hcg kan bestellen om af te vallen.

Mvg arenda

Reactie toevoegen

Wij zijn afgevallen

 • Francine21
  7 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  35%
 • mir61
  9 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  113%
 • Josi2302
  5 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  77%
 • m75
  1 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  23%
 • Maurits76
  5 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  20%

Artikelen

Calorieën in koek, gebak, snoep en ijs

shakes en maaltijdvervangers

Gewicht verliezen met shakes en maaltijdvervangers

Zoetstoffen

Calorieën in bier en wijn

Calorieën in bier, wijn en andere dranken

Uit het Forum

Afslanken met de Bio HCG kuur

Enthousiast over afslankkuur

Ik kan niet kiezen, tips?

Gewichtsgrafiek

Kilostrijd