Login

Caps Lock On

Cambridge dieet

Het Cambridge dieet is een dieet, dat je niet helemaal alleen hoeft te volgen, want je krijgt begeleiding en ondersteuning van een professionele Cambridge consulent. Dat betekent dat je een extra motiverende factor aan je zijde hebt om te kunnen afvallen. De rol van de consulent is in elk geval belangrijk voor het behalen van de doelstelling.

Begeleiding tijdens Cambridge dieet

Wie van plan is om het Cambridge dieet te gaan volgen, kan gewoon contact opnemen met een van de professionele consulenten, die online te vinden zijn. Er wordt dan een afspraak gemaakt voor een eerste persoonlijke ontmoeting, waarin de stappen van het Cambridge dieet worden uitgelegd. Na de eerste ontmoeting blijft er periodiek contact, waarbij er één keer in de twee weken een ontmoeting gepland staat. Tijdens de volgende bijeenkomsten worden niet alleen de resultaten bijgehouden, maar is er ook ruimte voor advies en coaching. Mensen die willen afvallen, kennen immers ook lastige perioden tijdens het dieet. De consulten van het Cambridge dieet heeft dus meerdere taken ten aanzien van de begeleiding van de deelnemers.

Principe van het Cambridge dieet

Het Cambridge dieet kent het principe van vervangende maaltijden, waarbij er een ruime keuze wordt geboden uit caloriearme en voedzame soepen, drankjes, repen en daarnaast nog het normale vervangende voedsel. Tijdens het dieet is het niet nodig om calorieën te tellen. Er wordt aangeraden om veel water te drinken tijdens het dieet en om daaraan tegemoet te komen, is er een speciaal drankje ontwikkeld. Dat betreft een drankmix, waarvan met één potje veertig liter drank kan worden gemaakt. Deze drankmix is in verschillende smaken verkrijgbaar zoals in Sunshine Orange en in Summer Berry.

Er worden ook speciale tussendoortjes aangeboden in de vorm van een groente drinkbouillon.Het volgen van een Cambridge dieet kost wel geld en zal dus niet voor iedereen weggelegd zijn. Het dieet is zeer geschikt om op een efficiënte wijze af te vallen. De vervangende maaltijden bestaan uit hoogwaardige eiwitten en kunnen als vetarm worden beschouwd. De nodige voedingsbestanddelen zoals vitamines en mineralen maken onderdeel uit van het Cambridge dieet en bevinden zich dan ook in de vervangende maaltijden en snacks.

 

Waardering:
Uw beoordeling: Geen (8 stemmen)
 • dikke erik
  19 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  79%
 • Mirria
  5 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  235%
 • Maria Gorter
  0 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  2%
 • Dirk hoorelbeke
  9 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  109%

Artikelen

3 fasen ZSP Afslankprogramma

Afvallen met garantie, waar wordt dat gegeven?

Vier sleutels tot succes, ZelfSlank Plan

Menu en recepten bij het Zelfslank Plan

Gewichtsgrafiek