Cambridge dieet

Het Cambridge dieet is een dieet, dat je niet helemaal alleen hoeft te volgen, want je krijgt begeleiding en ondersteuning van een professionele Cambridge consulent. Dat betekent dat je een extra motiverende factor aan je zijde hebt om te kunnen afvallen. De rol van de consulent is in elk geval belangrijk voor het behalen van de doelstelling.

waardering
Average: 3 (2 stemmen)

Begeleiding tijdens Cambridge dieet

Wie van plan is om het Cambridge dieet te gaan volgen, kan gewoon contact opnemen met een van de professionele consulenten, die online te vinden zijn. Er wordt dan een afspraak gemaakt voor een eerste persoonlijke ontmoeting, waarin de stappen van het Cambridge dieet worden uitgelegd. Na de eerste ontmoeting blijft er periodiek contact, waarbij er één keer in de twee weken een ontmoeting gepland staat. Tijdens de volgende bijeenkomsten worden niet alleen de resultaten bijgehouden, maar is er ook ruimte voor advies en coaching. Mensen die willen afvallen, kennen immers ook lastige perioden tijdens het dieet. De consulten van het Cambridge dieet heeft dus meerdere taken ten aanzien van de begeleiding van de deelnemers.

Principe van het Cambridge dieet

Het Cambridge dieet kent het principe van vervangende maaltijden, waarbij er een ruime keuze wordt geboden uit caloriearme en voedzame soepen, drankjes, repen en daarnaast nog het normale vervangende voedsel. Tijdens het dieet is het niet nodig om calorieën te tellen. Er wordt aangeraden om veel water te drinken tijdens het dieet en om daaraan tegemoet te komen, is er een speciaal drankje ontwikkeld. Dat betreft een drankmix, waarvan met één potje veertig liter drank kan worden gemaakt. Deze drankmix is in verschillende smaken verkrijgbaar zoals in Sunshine Orange en in Summer Berry.
Er worden ook speciale tussendoortjes aangeboden in de vorm van een groente drinkbouillon.


Het volgen van een Cambridge dieet kost wel geld en zal dus niet voor iedereen weggelegd zijn. Het dieet is zeer geschikt om op een efficiënte wijze af te vallen. De vervangende maaltijden bestaan uit hoogwaardige eiwitten en kunnen als vetarm worden beschouwd. De nodige voedingsbestanddelen zoals vitamines en mineralen maken onderdeel uit van het Cambridge dieet en bevinden zich dan ook in de vervangende maaltijden en snacks.

 

Commentaar toevoegen

Advies van de consumentenbond

De consumentenbond doet onderzoek naar van alles en ook de dieten zijn onderzocht. Daarin zijn een aantal dieten als zeer positief beoordeeld, bijvoorbeeld het Weight Watchers dieet. In groepsverband of online met een online coach en de App om alles bij te houden, Weight Watchers zorgt voor een gedoseerde gewichtsafname op een gezonde manier. Geïnteresseerd? Via de volgende link schrijf je jezelf gratis in volg je Weight Watchers 1 maand gratis! Veel succes alvast.


Commentaar toevoegen

Laatste reacties

afbeelding van Ank
Ik blijf de avonden toch zo ontzettend moeilijk vinden! Het lukt me de hele dag...
Zegt: Ank
afbeelding van lily
-  
Zegt: lily
afbeelding van Belle-libelle
Bommer! Maar met frisse moed gaan zwemmen vanochtend

Gewichtsgrafiek

gewichtsgrafiekWil je afvallen dan moet je volhouden! Een grafiek over je eigen gewicht kan zeer stimulerend werken om je doel te bereiken. Met de grafiek als stimulans zal het afvallen makkelijker vol te houden zijn. Registreer je nu gratis, om je eigen grafiek te maken.

Samen afvallen is leuker

Afvallen is moeilijk maar samen met anderen is het vaak een stuk makkelijker. Wil je weten wie er nog meer de strijd met de kilo's zijn aangegaan? Kijk dan in ons forum of regsitreer jezelf gratis om mee te praten.