Calorieën in Tomaten cremesoep, blik (Unox)

Per: 100 ml.
Calorieën: 50,0 kcal
Energie : 210.00 kJoule
Koolhydraten : 5,2 gr.
Natrium : 370,0 mg.
Vet : 2,7 gr.
Voedingsvezels : 0,2 gr.
Eiwit : 1,0 gr.

Ingrediënten in Tomaten cremesoep, blik (Unox)

Tomaat 54%, water, magere melk, plantaardige ilie, gemodificeerd maiszetmeel, citroensap, room 1,8%, tarwebloem, suiker, zout, ui, smaakversterker E621, kruiden stabilisator (E451, E452), witte peper.

Wat zit er nog meer in Tomaten cremesoep, blik (Unox)

100 ml. Tomaten cremesoep, blik (Unox) bevat 50.00 calorieën (kcal). In het overzicht is naast het aantal kcal ook te zien hoeveel energie, eiwitten, koolhydraten, vetten, natrium en voedingsvezels er in Tomaten cremesoep, blik (Unox) zitten.

Wil je graag het aantal calorieën weten van een ander product, kijk dan even in ons calorieën overzicht of zoek het product via het zoekformulier rechtsboven. Onderaan deze pagina staan andere producten met een gelijk aantal calorieën als in Tomaten cremesoep, blik (Unox). Op zoek naar een passend dieet? Wij hebben een overzicht met de meest gebruikte diëten voor je. Wil je liever met anderen in contact komen die willen afvallen, bezoek dan ons forum.

Nu in het forum ...

afbeelding van Janneke2017
Snap er niks van! Ben de laatste tijd vaak baantjes gaan trekken om meer te bewegen en eet volgens mij niet heel anders en toch bijna anderhalve kilo zwaarder...Het is frustrerend, maar ik probeer me te focussen op hoe goed...
Zegt: Janneke2017
afbeelding van DogMa
Nou bij mij is het helemaal mis gegaan. Ik ga het natuurlijk nooit meer halen. Ik zie dat er in ieder geval mensen zijn die het gelukt is om af te vallen, top gedaan!Ik had flinke rugproblemen en had daar de balen van. Dan...
Zegt: DogMa
afbeelding van Ank
Ik blijf de avonden toch zo ontzettend moeilijk vinden! Het lukt me de hele dag om zoveel mogelijk gezonde keuzes te maken, eigenlijk snoep ik overdag amper. Maar de avond...ik moet altijd wat eten, totaal geen...
Zegt: Ank
afbeelding van lily
-  
Zegt: lily

Vind een product

(uw zoekopdracht)

Hoeveel wil jij afvallen?

kg

Gewichtsgrafiek

gewichtsgrafiekWil je afvallen dan moet je volhouden! Een grafiek over je eigen gewicht kan zeer stimulerend werken om je doel te bereiken. Met de grafiek als stimulans zal het afvallen makkelijker vol te houden zijn. Registreer je nu gratis, om je eigen grafiek te maken.

Samen afvallen is leuker

Afvallen is moeilijk maar samen met anderen is het vaak een stuk makkelijker. Wil je weten wie er nog meer de strijd met de kilo's zijn aangegaan? Kijk dan in ons forum of regsitreer jezelf gratis om mee te praten.