Calorieën in Eiersalade (Freshking)

Per: 100 gr.
Calorieën: 245,0 kcal
Energie : 1.04 kJoule
Koolhydraten : 5,0 gr.
Natrium : onbekend
Vet : 21,0 gr.
Voedingsvezels : onbekend
Eiwit : 8,0 gr.

Ingrediënten in Eiersalade (Freshking)

Ei (62%), plantaardige olie, water, aardappel, suker, voedingszuren: E260, E270 en citroenzuur, magere melkbestanddelen, aroma's, verdikkingsmiddel: E412 en E415, gemodificeerd mais- en aardappelzetmeel, conserveermiddelen: E200 en E210, mosterd, kruiden en specerijen, zout, kleurstof: E160a, worcestersauz (melasse, soja-extract, suiker, citroensap, ansjovis, kruiden en specerijen).

Wat zit er nog meer in Eiersalade (Freshking)

100 gr. Eiersalade (Freshking) bevat 245.00 calorieën (kcal). In het overzicht is naast het aantal kcal ook te zien hoeveel energie, eiwitten, koolhydraten, vetten, natrium en voedingsvezels er in Eiersalade (Freshking) zitten.

Wil je graag het aantal calorieën weten van een ander product, kijk dan even in ons calorieën overzicht of zoek het product via het zoekformulier rechtsboven. Onderaan deze pagina staan andere producten met een gelijk aantal calorieën als in Eiersalade (Freshking). Op zoek naar een passend dieet? Wij hebben een overzicht met de meest gebruikte diëten voor je. Wil je liever met anderen in contact komen die willen afvallen, bezoek dan ons forum.

Nu in het forum ...

afbeelding van Ank
Ik blijf de avonden toch zo ontzettend moeilijk vinden! Het lukt me de hele dag om zoveel mogelijk gezonde keuzes te maken, eigenlijk snoep ik overdag amper. Maar de avond...ik moet altijd wat eten, totaal geen...
Zegt: Ank
afbeelding van lily
-  
Zegt: lily
afbeelding van Belle-libelle
Bommer! Maar met frisse moed gaan zwemmen vanochtend

Vind een product

(uw zoekopdracht)

Hoeveel wil jij afvallen?

kg

Gewichtsgrafiek

gewichtsgrafiekWil je afvallen dan moet je volhouden! Een grafiek over je eigen gewicht kan zeer stimulerend werken om je doel te bereiken. Met de grafiek als stimulans zal het afvallen makkelijker vol te houden zijn. Registreer je nu gratis, om je eigen grafiek te maken.

Samen afvallen is leuker

Afvallen is moeilijk maar samen met anderen is het vaak een stuk makkelijker. Wil je weten wie er nog meer de strijd met de kilo's zijn aangegaan? Kijk dan in ons forum of regsitreer jezelf gratis om mee te praten.