Calorieën in bengaalse roerbakgroenten (edah)

Per: 100 gram
Calorieën: 30,0 kcal
Energie : onbekend
Koolhydraten : 3,2 gr.
Natrium : onbekend
Vet : 0,7 gr.
Voedingsvezels : onbekend
Eiwit : 2,2 gr.

Wat zit er nog meer in bengaalse roerbakgroenten (edah)

100 gram bengaalse roerbakgroenten (edah) bevat 30.00 calorieën (kcal). In het overzicht is naast het aantal kcal ook te zien hoeveel energie, eiwitten, koolhydraten, vetten, natrium en voedingsvezels er in bengaalse roerbakgroenten (edah) zitten.

Wil je graag het aantal calorieën weten van een ander product, kijk dan even in ons calorieën overzicht of zoek het product via het zoekformulier rechtsboven. Onderaan deze pagina staan andere producten met een gelijk aantal calorieën als in bengaalse roerbakgroenten (edah). Op zoek naar een passend dieet? Wij hebben een overzicht met de meest gebruikte diëten voor je. Wil je liever met anderen in contact komen die willen afvallen, bezoek dan ons forum.

Nu in het forum ...

afbeelding van Jorien
Ja leuk als je af en toe hier wat schrijft, dan houden we het levendig hier! Dat motiveert mij in elk geval wel!
Zegt: Jorien
afbeelding van Jorien
Ja leuk als je af en toe hier wat schrijft, dan houden we het levendig hier! Dat motiveert mij in elk geval wel!
Zegt: Jorien
afbeelding van Jorien
Hoi! Hier gaat het eigenlijk wel goed. Ik schommelde de afgelopen 2 weken, maar ik had ook wel veel feestjes/verjaardagen. Dus ik ben vorige week mooi op mijn gewicht gebleven en dat vond ik ook niet erg. Nu vanochtend zat...
Zegt: Jorien
afbeelding van mormeltje
Hi allemaal, leuk om jullie hier allemaal te zien, ik keek eigenlijk niet meer op deze site omdat er meestal helemaal geen reacties kwamen....ga nu weer wat vaker kijken....succes allemaal !
Zegt: mormeltje

Vind een product

(uw zoekopdracht)

Hoeveel wil jij afvallen?

kg

Gewichtsgrafiek

gewichtsgrafiekWil je afvallen dan moet je volhouden! Een grafiek over je eigen gewicht kan zeer stimulerend werken om je doel te bereiken. Met de grafiek als stimulans zal het afvallen makkelijker vol te houden zijn. Registreer je nu gratis, om je eigen grafiek te maken.

Samen afvallen is leuker

Afvallen is moeilijk maar samen met anderen is het vaak een stuk makkelijker. Wil je weten wie er nog meer de strijd met de kilo's zijn aangegaan? Kijk dan in ons forum of regsitreer jezelf gratis om mee te praten.