Login

Caps Lock On

Calorieën in bamischijf (mora)

Calorieën

Het aantal calorieën in bamischijf (mora) (100 gram) is: 165 kcal

Eiwit

6,5 gr.

Energie

485,0 kJoule

Natrium

500.00 mg.

Vet

3,4 gr.

Voedingsvezel

0,6 gr.

Koolhydraten

27,1 gr.

Ingrediënten

Gekookte mie, paneermeel (tarwebloem, water, gist, zout, kleurstof: annatto), doorhaalmiddel (tarwemeel, zetmeel, gemodificeerd maiszetmeel: E1422, kippeneiwit, zout, bloem, vetpoeder, verdikkingsmiddel E466, zuurteregelaar E526), ketjapsaus (suiker, water, sojasaus [water, sojabonen, tarwe, zout], tomatenpuree, azijn, gemodificeerd maiszetmeel E1422, zout, aroma, smaakversterker: E621, specerijen, voedingszuur: E575, conserveermiddelen: E202, E211), margarine (gedeeltelijk geharde palmolie, palmolie, raapzaadolie, water, zout, weipoeder, emulgatoren: E322, E471, kleurstof: E160a), doperwten, ui, nasiseasoning (smaakversterker: E621, zout, tarwezetmeel, dextrose, sojasauspoeder [sojabonen, tarwe, maltodextrine, zout], aroma, ui, specerijen, knoflook, peper, kleurstof: E150a), rundergehakt, wortel, zout, gelatine, kruiden (koriander, peper, chilipeper, selderij, kurkuma, foelie, nootmuskaat, karwij, komijn, kardemom, venkel, ui, antiklontermiddel: E470a, smaakversterker : E621), suiker, aroma (aroma, smaakversterkers: E621, E631, voedingszuur: E330), sambal (Spaanse pepers, zout, citroenzuur E330, conserveermiddel E 220), selderij, ui, peterselie, knoflook, verdikkingsmiddel: gemodificeerd maiszetmeel, smaakversterker: E621, aspartaam, verdikkingsmiddel E466, garnalenpoeder. "E"-nummers zijn door de EG goedgekeurde hulpstoffen.
  • Louise1973
    24 kg afgevallen
    Doel bereikt:
    76%
  • Japio67
    8 kg afgevallen
    Doel bereikt:
    65%
  • Arlieke
    7 kg afgevallen
    Doel bereikt:
    37%
  • Charvdg
    8 kg afgevallen
    Doel bereikt:
    46%

Artikelen

Gezond vermageren

Vermageren op een gezonde manier

Calorieën in koek, gebak, snoep en ijs

Afvallen met garantie, waar wordt dat gegeven?

Menu en recepten bij het Zelfslank Plan

Gewichtsgrafiek