Calorieën in Augustinbrood (Aubel)

Per: 100 gr.
Calorieën: 326,0 kcal
Energie : 1.36 kJoule
Koolhydraten : 4,0 gr.
Natrium : onbekend
Vet : 28,4 gr.
Voedingsvezels : onbekend
Eiwit : 13,5 gr.

Ingrediënten in Augustinbrood (Aubel)

Er zijn voor Augustinbrood (Aubel) nog geen ingredienten aanwezig.

Wat zit er nog meer in Augustinbrood (Aubel)

100 gr. Augustinbrood (Aubel) bevat 326.00 calorieën (kcal). In het overzicht is naast het aantal kcal ook te zien hoeveel energie, eiwitten, koolhydraten, vetten, natrium en voedingsvezels er in Augustinbrood (Aubel) zitten.

Wil je graag het aantal calorieën weten van een ander product, kijk dan even in ons calorieën overzicht of zoek het product via het zoekformulier rechtsboven. Onderaan deze pagina staan andere producten met een gelijk aantal calorieën als in Augustinbrood (Aubel). Op zoek naar een passend dieet? Wij hebben een overzicht met de meest gebruikte diëten voor je. Wil je liever met anderen in contact komen die willen afvallen, bezoek dan ons forum.

Nu in het forum ...

afbeelding van Janneke2017
@Sandewiestje72 ik hoop het inderdaad! In de tussentijd maar gewoon steady proberen door te gaan en geduld hebben. 
Zegt: Janneke2017
afbeelding van Sandewiestje72
door vaak baantjes te trekken heb je wellicht meer spiermassa gekregen, en spieren wegen méér dan vet, dus het zou best kunnen dat je op de weegschaal iets zwaarder bent maar qua vetmassa toch afgevallen bent, maar daar ga...
afbeelding van Ank
Oehhhh...ik vind sinterklaas zo gezellig, en ik baal zo van sinterklaas!!!Spannende tijd met die kleintjes van me, maar al die lekkere pepernootjes, schuimpjes, tumtummetjes.... 
Zegt: Ank
afbeelding van druifke
ik hoop om zo een beetje te kunnen volhouden en de motivatie te houden om de kilo's er toch beetje af te krijgen 
Zegt: druifke

Vind een product

(uw zoekopdracht)

Hoeveel wil jij afvallen?

kg

Gewichtsgrafiek

gewichtsgrafiekWil je afvallen dan moet je volhouden! Een grafiek over je eigen gewicht kan zeer stimulerend werken om je doel te bereiken. Met de grafiek als stimulans zal het afvallen makkelijker vol te houden zijn. Registreer je nu gratis, om je eigen grafiek te maken.

Samen afvallen is leuker

Afvallen is moeilijk maar samen met anderen is het vaak een stuk makkelijker. Wil je weten wie er nog meer de strijd met de kilo's zijn aangegaan? Kijk dan in ons forum of regsitreer jezelf gratis om mee te praten.