Biefstuk | 109 |
Braadworst | 270 |
Fricandeau | 119 |
Gehakt (varken) | 201 |
Gehakt (rund) | 234 |
Gehakt, half om half | 255 |
Hamlap | 121 |
Kip (poot, incl. vel) | 229 |
Kip (poot, excl. vel | 124 |
Kipfilet (gebakken) | 187 |
Kipfilet (gekookt) | 151 |
Kippengehakt | 207 |
Kippenlever | 184 |
Kiprollade | 165 |
Kipschnitzel (gepaneerd) | 217 |
Nasivlees | 129 |
Poulet | 115 |
Ribkarbonade | 144 |
Riblap | 171 |
Rosbief | 122 |
Schouderkarbonade | 197 |
Schnitzel (ongepaneerd) | 119 |
Slavink | 282 |
Sukadelap | 129 |
Tartaar | 127 |