Artikelen over diëten en je lichaam

Een gezonde voeding is een kostbaar goed. Ons lichaam is iets waar we zuinig op moeten zijn. Vaak hoor je mensen zeggen : "gezond eten, ach dat komt later wel". Niet dus. Het wordt tijd om de bezem eens door onze eetgewoonten te halen. Driekwart van de Nederlanders eet te weinig fruit en groente en dat is natuurlijk veel te veel.

Lees verder

De markt van diëten is enorm groot en er is dan ook een divers aanbod van diëten te vinden. Een deel van de diëten worden aangeboden in combinatie met dieet producten, die tegen betaling verkregen kunnen worden. De keuze voor het volgen van een dieet met dieetproducten is persoonlijk, maar kan voor een deel van de mensen extra ondersteuning bieden.

Lees verder

In de supermarkten worden light producten goed verkocht en vaak wordt gedacht dat deze middelen ondersteuning bieden tijdens het afvallen. Er is sprake van Europese regelgeving wanneer een product light genoemd mag worden. Er moet volgens de wet in elk geval sprake zijn van een verlaagd gehalte en daarmee minder dan dertig procent bevat aan energie, vet of suiker dan de reguliere variant van het product.

Lees verder

Op het gebied van eten en diëten zijn er veel fabels en feiten te onderscheiden en hier zullen er een aantal worden benoemd en toegelicht.

Lees verder

Laatste reacties

afbeelding van Janneke2017
Snap er niks van! Ben de laatste tijd vaak baantjes gaan trekken om meer te...
Zegt: Janneke2017
afbeelding van DogMa
Nou bij mij is het helemaal mis gegaan. Ik ga het natuurlijk nooit meer halen....
Zegt: DogMa
afbeelding van Ank
Ik blijf de avonden toch zo ontzettend moeilijk vinden! Het lukt me de hele dag...
Zegt: Ank
afbeelding van lily
-  
Zegt: lily

Gewichtsgrafiek

gewichtsgrafiekWil je afvallen dan moet je volhouden! Een grafiek over je eigen gewicht kan zeer stimulerend werken om je doel te bereiken. Met de grafiek als stimulans zal het afvallen makkelijker vol te houden zijn. Registreer je nu gratis, om je eigen grafiek te maken.

Samen afvallen is leuker

Afvallen is moeilijk maar samen met anderen is het vaak een stuk makkelijker. Wil je weten wie er nog meer de strijd met de kilo's zijn aangegaan? Kijk dan in ons forum of regsitreer jezelf gratis om mee te praten.