Artikelen over diëten

Er zijn diëten waar schitterende resultaten beloofd worden en in een week een aantal kilo afvallen tot de mogelijkheden kan behoren. Het is echter altijd belangrijk om de lange termijn in de gaten te houden, want drie kilo verliezen in een week lijkt fantastisch, maar als dezelfde kilo’s er een aantal weken later weer aanzitten, dan is het dieet voor niets gevolgd. Het beste is om gelijkmatig af te vallen en rekening te houden met een halve kilo tot een kilo per week aan gewichtsverlies.

Lees verder
Shakes en maaltijdvervangers

Afvallen met shakes of maaltijdvervangers lijkt een ideale manier om gewicht te verliezen zonder dat er veel moeite voor hoeft te worden gedaan. Wie shakes en maaltijdvervangers wil gaan gebruiken doet er goed aan om wel te letten op voldoende inname van mineralen en vitaminen.

Lees verder

Het aanbod van diëten is zo rijkelijk, dat het voor mensen, die op een serieuze manier aan gewichtsbeheersing willen doen vooral lastig is om een keuze te maken. Wie wil afvallen wordt natuurlijk altijd aangeraden om een gezond dieet te volgen. Maar wat is nu precies een gezond dieet en waar moet je op letten bij het kiezen van het juiste dieet?

Lees verder

Ook kinderen krijgen in deze tijd steeds vaker te kampen met overgewicht. Dat wordt onder meer veroorzaakt door een verkeerd voedingspatroon en het aanbod van snacks en andere lekkernijen, die de kinderen ter beschikking worden gesteld. Daar komt nog bij dat kinderen minder buitenspelen en dus minder bewegen. Met een dieet voor kinderen moet in elk geval op zorgvuldige wijze worden omgegaan.

Lees verder

Laatste reacties

afbeelding van Ank
Ik blijf de avonden toch zo ontzettend moeilijk vinden! Het lukt me de hele dag...
Zegt: Ank
afbeelding van lily
-  
Zegt: lily
afbeelding van Belle-libelle
Bommer! Maar met frisse moed gaan zwemmen vanochtend

Gewichtsgrafiek

gewichtsgrafiekWil je afvallen dan moet je volhouden! Een grafiek over je eigen gewicht kan zeer stimulerend werken om je doel te bereiken. Met de grafiek als stimulans zal het afvallen makkelijker vol te houden zijn. Registreer je nu gratis, om je eigen grafiek te maken.

Samen afvallen is leuker

Afvallen is moeilijk maar samen met anderen is het vaak een stuk makkelijker. Wil je weten wie er nog meer de strijd met de kilo's zijn aangegaan? Kijk dan in ons forum of regsitreer jezelf gratis om mee te praten.