Artikelen over diëten en je lichaam

Een dieet schema geeft in de eerste plaats houvast. Afvallen gaat niet vanzelf. Daar moet actie op worden ondernomen en dan is het prettig dat er een vast patroon beschikbaar is dat gevolgd kan worden. Vrijwel ieder dieet dat door specialisten is opgesteld biedt een schema die je kunt volgen. De schema’s variëren wel qua inhoud, want die kan op verschillen zaken betrekking hebben. Als je wilt afvallen, dan is het eerst aan te raden om een dieettype te vinden dat bij je past. Dat kan bijvoorbeeld een koolhydraten dieet zijn of een voedingspatroon, waarbij je calorieën gaat tellen om gewicht te verliezen.

Lees verder

Afvallen zonder dieet is zeker mogelijk. Je hoeft namelijk niet altijd een voorgeschreven dieet te volgen van dieetspecialisten om gewicht te verliezen. Om gewicht kwijt te raken, zul je altijd stappen moeten ondernemen en veranderingen aanbrengen in je voedingspatroon. Als je geen voorgeschreven afslankdieet wilt volgen, kun je het beste als eerste je eigen voedingspatroon onder loep te nemen. Voor het afvallen zonder dieet is het natuurlijk belangrijk dat je minder calorieën binnenkrijgt en meer bewegen stimuleert daarbij de vetverbranding.

Lees verder

Wil je graag in contact komen met de eigenaar an deze website, stuur dan een mailtje naar redaktie"at"wijvallenaf.nl

Lees verder

Extra’s bij het Zelfslank Plan bevat een aantal extraatjes om het afslankprogramma nog eenvoudiger te doorlopen. Er worden allerlei praktische tips gegeven, zoals alternatieven voor recepten en speciale recepten.

Lees verder

Afvallen met videobegeleiding is ook een van de krachtige aspecten van het Zelfslank Plan. Er wordt bij methode 1, 2 en 3 videobegeleiding gegeven en elke week kan iedereen weer extra gemotiveerd raken na het bekijken van de motivatievideo.

Lees verder

Het Zelfslank Plan biedt naast een menu en recepten ook extraatjes in bijvoorbeeld de vorm van een menuplanner en een papieren brochure, waarin de richtlijnen van Zelfslank staan opgenomen.

Lees verder

Iedereen die het Zelfslank Plan volgt doorloopt drie fasen. De drie verschillende fasen van het ZSP Afslankprogramma volgen elkaar op en overlappen elkaar. De fasen leiden in ieder geval tot het gewenste gewichtsverlies. Het doorlopen van de drie fasen zorgt bovendien voor een blijvend resultaat.

Lees verder

Bij het volgen van het Zelfslank Plan, waarbij een aantal voorwaarden gevolgd dienen te worden om gegarandeerd gewicht te verliezen. Dat is logisch, want door de fasen te doorlopen en je aan de richtlijnen van het Zelfslank Plan te houden, komt het gewichtsverlies vanzelf.

Lees verder

Er worden vier sleutels tot succes geboden bij het volgen van het Zelfslank Plan. De sleutels vormen de basis voor gewichtsverlies en voorkomen het jojo-effect dat na afloop van vele andere diëten optreedt. De vier richtlijnen bieden een stabiele basis voor het bereiken van het gewenste doel, namelijk afvallen en op gewicht blijven.

Lees verder

Ben je op zoek naar een gezond maar vooral lekker dieetrecept voor een heerlijk ontbijt een slanke lunch receptenboekof een verantwoord diner? Wij helpen je daar graag bij! Momenteel zijn wij druk bezig om gebruikers de mogelijkheid te geven om recepten met elkaar te delen en deze gelijk ook te beoordelen.

Lees verder

Pagina's

Laatste reacties

afbeelding van Janneke2017
Snap er niks van! Ben de laatste tijd vaak baantjes gaan trekken om meer te...
Zegt: Janneke2017
afbeelding van DogMa
Nou bij mij is het helemaal mis gegaan. Ik ga het natuurlijk nooit meer halen....
Zegt: DogMa
afbeelding van Ank
Ik blijf de avonden toch zo ontzettend moeilijk vinden! Het lukt me de hele dag...
Zegt: Ank
afbeelding van lily
-  
Zegt: lily

Gewichtsgrafiek

gewichtsgrafiekWil je afvallen dan moet je volhouden! Een grafiek over je eigen gewicht kan zeer stimulerend werken om je doel te bereiken. Met de grafiek als stimulans zal het afvallen makkelijker vol te houden zijn. Registreer je nu gratis, om je eigen grafiek te maken.

Samen afvallen is leuker

Afvallen is moeilijk maar samen met anderen is het vaak een stuk makkelijker. Wil je weten wie er nog meer de strijd met de kilo's zijn aangegaan? Kijk dan in ons forum of regsitreer jezelf gratis om mee te praten.