Login

Caps Lock On

Afvallen met garantie, waar wordt dat gegeven?

Bij het volgen van het Zelfslank Plan, waarbij een aantal voorwaarden gevolgd dienen te worden om gegarandeerd gewicht te verliezen. Dat is logisch, want door de fasen te doorlopen en je aan de richtlijnen van het Zelfslank Plan te houden, komt het gewichtsverlies vanzelf.

Volg alle modules

om af te vallen met garantie is alle modules van het Zelfslank Plan te doorlopen. Geef dus niet na drie weken al op als de eerste stappen doorlopen zijn, maar houd daarna ook vol.

Begin gemotiveerd

Een belangrijke succesfactor is het gemotiveerd beginnen aan het Afslankprogramma ZSP. Wie niet voldoende motivatie heeft en denkt op een wel heel gemakkelijke manier af te kunnen vallen zonder er moeite voor te doen en er tijd aan te besteden, zal geen garantie voor blijvend gewichtsverlies krijgen.

Verander je levensstijl en voedingspatroon

Een belangrijke basis voor het afvallen volgens het programma van het Zelfslank Plan is het veranderen van levensstijl en het veranderen van het voedingspatroon. De verandering in het voedsel heeft overigens een positieve invloed op de levensstijl. Door het gewichtsverlies voelt men zich fitter en is er meer energie beschikbaar voor een actiever leven.

Volg de recepten en menuvoorschriften

Afvallen met garantie via het Zelfslank Plan kan door de recepten en menuvoorschriften te volgen die tijdens het volgen van het programma worden gegeven. Uiteraard kan er naar eigen inzicht gevarieerd worden met ingrediënten als er maar sprake is van dezelfde voedselgroep. Het programma is simpel om te volgen, omdat niet alle informatie en tips tegelijk worden geboden, maar iedereen volgens een vast programma de verschillende stappen kan doorlopen.

Unieke kenmerken Zelfslank Plan

Het unieke van het Zelfslank Plan is dat eetbuiten voorkomen kunnen worden. Doordat koolhydraten zijn toegestaan, kom je boven niet in de verleiding om snoep of andere zoetigheden te eten, waardoor het jojo-effect uitblijft. Het gewichtsverlies wordt bevorderd doordat er op een slimme manier met het eten van koolhydraten wordt omgegaan. Het is bij het Zelfslank Plan mogelijk om verzadigd te raken en daarnaast vet te verbranden. Afvallen met garantie is echt mogelijk als bovenstaande voorwaarden worden gevolgd.


Meer informatie nodig, bezoek dan de website van het Zelfslank Plan.

 

Waardering:
Nog geen stemmen
 • Mirria
  3 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  290%
 • Louise1973
  5 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  13%
 • chelleke
  11 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  66%
  Dieet:
 • Pernille Heeren
  0 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  0%

Artikelen

Calorieen in Groenten en Rauwkost

Calorieën

Dieetproducten

Dieet producten

Calorieën in melk, zuivel en toetjes

Gewichtsgrafiek