Login

Caps Lock On

3 fasen ZSP Afslankprogramma

Iedereen die het Zelfslank Plan volgt doorloopt drie fasen. De drie verschillende fasen van het ZSP Afslankprogramma volgen elkaar op en overlappen elkaar. De fasen leiden in ieder geval tot het gewenste gewichtsverlies. Het doorlopen van de drie fasen zorgt bovendien voor een blijvend resultaat.

Snel eerste kilo’s verliezen

De eerste fase van het ZSP Afslankprogramma zorgt er meteen voor dat je gemotiveerd wordt, want de kilo’s zullen er zeker in het begin vanaf vliegen. Het Zelfslank Plan voldoet daarmee aan een belangrijke voorwaarde om een dieet met succes te volgen. Zodra er zichtbaar resultaat is te zien, dan werkt dat bijzonder motiverend. Het vertrouwen in jezelf zal dan ook vanaf de eerste dag dat het Zelfslank Plan gevolgd wordt terugkomen.

Het jojo-effect en eetbuien voorkomen

Het voorkomen van eetbuien en het jojo-effect is gemakkelijker dan je denkt. Daarvoor hoeven alleen de richtlijnen van het Zelfslank Plan namelijk maar gevolgd te worden. Zo wordt er in deze fase aandacht besteed aan het innemen van de juiste voedingsproducten die voor een verzadigd gevoel zorgen. Daarbij worden er oefeningen verstrekt die uitgevoerd moeten worden om daarmee inzicht in het eigen gedrag te krijgen. Verder biedt deze fase van het ZSP Afslankprogramma uitgebreide informatie en praktische tips om een gezonde levensstijl eenvoudig in te passen in een druk bestaan.

Gezonde levensstijl creëren en houden

In de derde fase wordt er uiteraard ook weer aandacht besteed aan het creëren van een gezonde levensstijl, maar vooral ook om de gezonde levensstijl vast te houden. De focus is dan ook gericht op mentale aspecten van het op gewicht blijven als het streefgewicht is bereikt. De derde fase van het Zelfslank Plan richt zich op het moment dat het streefgewicht is gehaald. De levensstijl kan vervolgens verder aangepast worden, waarbij er uiteraard ruimte wordt geboden om uitstapjes te maken en van eten te genieten. Er worden met het doorlopen van de drie fasen van het ZSP Afslankprogramma drie methoden in één plan geboden, waarin seizoensvoeding, mindset en tips voor het veranderen van de levensstijl centraal staan.


Meer informatie nodig, bezoek dan de website van het Zelfslank Plan.

 

Waardering:
Nog geen stemmen

Artikelen

Snel afvallen

Snel afvallen

Weight Watchers dieet

Gezonde voeding

Calorieen in Groenten en Rauwkost

Goede en foute vetten

Gewichtsgrafiek