3 dagen dieet

In drie dagen tijd verlost worden van een aantal overtollige kilo’s? Dat kan gerealiseerd worden door het 3 dagen dieet strikt te volgen. Met het 3 dagen dieet ben jij gegarandeerd aan het einde maximaal vijf kilo kwijt. Drie kilo moet in elk geval zeker kunnen lukken als je precies doet wat het 3 dagen dieet voorschrijft. Wat houdt het 3 dagen dieet in?

waardering
Average: 3.6 (7 stemmen)

Een paar kilo kwijt in drie dagen

Misschien heb je wel eens van het 10 dagen dieet gehoord en het 3 dagen dieet is dan ook eigenlijk op hetzelfde principe gebaseerd. In korte tijd een relatief aantal groot kilo’s zien kwijt te raken. Door de korte duur van het dieet, is het natuurlijk vrij simpel om vol te houden. Het is dan ook een ideaal dieet om nog net op tijd voor een feest een paar kilo kwijt te raken, zodat je toch die fantastische jurk aan kunt doen.

Het 3 dagen dieet bestaat uit een aantal basisregels en uit drie menu’s voor ontbijt, lunch en diner voor drie dagen. Tijdens het diëten mag je zoveel koffie, thee en water drinken, maar natuurlijk geen suiker of melk in de koffie gebruiken. Naast deze basisregels, hoef je alleen maar het voorgeschreven menu te volgen en na drie dagen ben je een paar kilo kwijt.

Menu voor het 3 dagen dieet

Voor het ontbijt neem je op dag 1 van het 3 dagen dieet een bruine geroosterde boterham met daarover 2 lepeltjes pindakaas. Ook neem je een halve grapefruit.
Op dag 2 word je geroosterde broodje voorzien van een gekookt ei en neem je een halve banaan. De laatste dag bestaat het ontbijt uit vijf crackers, een ons cheddar kaas en uit een klein appeltje. De lunch voor dag 1 is samengesteld uit zestig gram tonijn uit blik en een geroosterde boterham.
Op dag 2 neem je tijdens de lunch magere kwark of cottage cheese en vijf crackers en de laatste dag kun je een gekookt ei nemen op een geroosterde boterham.

Het 3 dagen dieet menu voor het diner bestaat uit:

Diner dag 1:

Diner dag 2:

Diner dag 3:

 • 95 mager vlees of kipfilet
 • 120 gram sperziebonen
 • 120 gram gekookte bieten
 • 1 klein appeltje
 • 120 gram vanille ijs
 • Drie worstjes uit blik
 • 120 gram broccoli
 • 60 gram wortels
 • 60 gram vanille ijs
 • Zestig gram tonijn
 • 120 gram gekookte bieten
 • 120 gram bloemkool
 • 1 stukje meloen
 • 60 gram vanille ijs

 

Commentaar toevoegen

Advies van de consumentenbond

De consumentenbond doet onderzoek naar van alles en ook de dieten zijn onderzocht. Daarin zijn een aantal dieten als zeer positief beoordeeld, bijvoorbeeld het Weight Watchers dieet. In groepsverband of online met een online coach en de App om alles bij te houden, Weight Watchers zorgt voor een gedoseerde gewichtsafname op een gezonde manier. Geïnteresseerd? Via de volgende link schrijf je jezelf gratis in volg je Weight Watchers 1 maand gratis! Veel succes alvast.

No Avatar
tulp (niet gecontroleerd) on
Anoniem - geen lid

Ik zou even kort wat over mijzelf vertellen. Ik (vrouw) ben vrij sportief en beweeg/sport wel 4-5 dagen in de week. Daarnaast probeer ik door de weeks altijd goed op te letten, maar dit blijft lastig. In het weekend ga ik helemaal los en ken ik geen remmen, maximaal chips, drank, eten. Dit resulteert in altijd plus 2 kilo na een weekend. Ik dacht ik wil toch even proberen om wat af te vallen. Ik ben namelijk wel wat aan de zware kan 1,65 en 70 kilo. Vandaar dat ik besloot om het 3 dagen dieet te proberen. Gisteren was mijn laatste dag en deel graag met jullie mijn ervaring. Ik heb me elke dag goed aan het programma gehouden, maar heb wel komkommer tussendoor gegeten. Ik vond het de tweede dag wel zwaar. Daarnaast heb ik elke dag beweging gehad. En uiteindelijk het resultaat -2 kilo. Ben hier dus super blij mee, dit geeft me een stimulans om weer goed op te letten. Vooral als je realistisch bent is 2 kilo in 3 dagen erg veel Smile


Commentaar toevoegen

Laatste reacties

afbeelding van Ank
Ik blijf de avonden toch zo ontzettend moeilijk vinden! Het lukt me de hele dag...
Zegt: Ank
afbeelding van lily
-  
Zegt: lily
afbeelding van Belle-libelle
Bommer! Maar met frisse moed gaan zwemmen vanochtend

Gewichtsgrafiek

gewichtsgrafiekWil je afvallen dan moet je volhouden! Een grafiek over je eigen gewicht kan zeer stimulerend werken om je doel te bereiken. Met de grafiek als stimulans zal het afvallen makkelijker vol te houden zijn. Registreer je nu gratis, om je eigen grafiek te maken.

Samen afvallen is leuker

Afvallen is moeilijk maar samen met anderen is het vaak een stuk makkelijker. Wil je weten wie er nog meer de strijd met de kilo's zijn aangegaan? Kijk dan in ons forum of regsitreer jezelf gratis om mee te praten.