Weight Watchers App

Weight Watchers heeft een eigen App gemaakt waarmee leden op hun smartphone (Iphone en Android) een extra hulpmiddel hebben bij Weight Watchers. Met de Weight Watchers App kan je onder ander je dagboek bijhouden, ProPoints waarden opzoeken, recepten bekijken, contact hebben met je online coach en Weight Watchers cursussen vinden bij jou in de buurt. De App is alleen te gebruiken door leden van Weight Watchers. Ben je overtuigd van het Weight Watchers dieet? Meldt je dan via deze site aan en ontvang 29,95 euro korting.Weight Watchers App

Ben je geen lid van Weight Watchers Online, dan toch heb je wel iets aan de App. Je kan naast het zoeken van cursussen ook heerlijke Weight Watchers recepten bekijken.

Voor de Weight Watchers App hoef je niet te betalen. De App is verkrijgbaar in de App Store op Apple.com. Als lid van Weight Watchers heb je toegang tot alle onderdelen van de App. Ben je gen lid dan kan je de App alleen beperkt gebruiken en heb je geen toegang tot alle functies ervan.

Je kunt de App ook downloaden via het App Store icoontje op je iPhone. Waar je ook bent, met de App kan je overal recepten opzoeken, je dagboek bijhouden of Weight Watchers punten opzoeken.

Heb jij de App al in gebruik. Laat weten wat jij ervan vindt in een reactie hieronder.


Commentaar toevoegen

No Avatar
Anne Reijns (niet gecontroleerd) on
Anoniem - geen lid

Ik ben led voor het leven. Alleen kan ik de app dus maar beperkt gebruiken gaan jullie hier ook wat in veranderen? Jammer namelijk. Heb zo mijn best gedaan mijn doel te bereiken en dan wik ik het onderhouden ( dus hoef ik niet meer te betalen) en weg app! Zonde

No Avatar
Yvonne (niet gecontroleerd) on
Anoniem - geen lid

Ik heb de app gedownload maar kan geen puntentelling doen. Hiervoor moet ik mijn aanmelden en dan toch betalen. Wat gaat er niet goed?

No Avatar
Jina (niet gecontroleerd) on
Anoniem - geen lid

Ik gebruik deze App dagelijks om al mijn maaltijden en activiteiten bij te houden. Ik ben ook erg blij dat de rekenmachine er ook op zit. Sommige dingen kunnen iets handiger maar toch is het wel fijn om niet te hoeven wachten tot je thuis bent met bijhouden. 

Weight Watchers Forum

Praat gezellig mee en stel al je vragen op ons Weight Watchers Forum. Nog geen lid? Meld je dan eerst gratis aan! Hieronder stan een aantal onderwerpen uit ons forum.

Discussie...

afbeelding van Imanuela
Op deze site kan je uitleg vinden in het Nederlands. http://slank4u2.nl/handleiding-invullen-ketobuddy-berekening/
Zegt: Imanuela
afbeelding van Skipjames
Ik heb er over gehoord toen ik lunchboxen zocht dat was in het Nederlands op de site geklikt helaas in het Engels 
Zegt: Skipjames
afbeelding van Skipjames
Hallo emanuela ik heb er sinds kort van gehoord , was op zoek naar lunchdoosjes er kwam er zo bij terecht , ga er nu over lezen wat het inhoud
Zegt: Skipjames
afbeelding van Skipjames
 Gaat langzaam toch weer 2 ons eraf, hoe gaat het bij jullie met dit warme weer?Ik beweeg minder maar eet meer salades
Zegt: Skipjames