de paaseitjes voorbij

afbeelding van Annet Weterings
Lid sinds 24 apr 2017
|
Startgewicht: 76Kg
|
Streefgewicht: 68Kg

Héhé, eindelijk voorbij Pasen! Ik kon alsmaar geen weerstand bieden aan die heerlijke paaseitjes met pralinévulling, kilo's heb ik ervan gegeten. En al die kilo's zitten nu dus op mijn heupen! Gelukkig word ik nu minder verleid, maar ik wil ze wel graag kwijt weer, die kilo's. Daarom maar eens begonnen met een dieet zonder al teveel suiker en bewust kijken naar wat ik 3x per dag en tussendoor eet. Ik  houd het niet vol als ik nooit meer een koekje neem, dus 2 x per week mag ik van mezelf iets bij de koffie, meestal in het weekend. Daarnaast neem ik nu 1 boterham met mager beleg en fruit in de ochtend, tussendoor niks, en voor lunch 1 boyerham met een bakje yoghurt of skyr. Tussendoor om een uur of vier een paar nootjes, ongezouten, of een stukje dadelbrood. sAvonds één bescheiden bordje met de helft groenten, wat vlees of vis en pasta of aardappel. Geen toetje, en in de avond in principe niets meer. Mocht ik het echt niet volhouden, dan een stukje ontbijtkoet of een boterham. 

Eens kijken wat dat oplevert. Ben nu 4 dagen bezig en 4 ons lichter dan toen ik begon. Geeft energie!  

No Avatar
Annet Weterings on
afbeelding van Annet Weterings
Annet Weterings is lid sinds 24 apr 2017
|
Startgewicht: 76Kg
|
Streefgewicht: 68Kg

Nu 3 weken bezig en 3,5 kilo afgevallen. Fijn! Ik kan bepaalde broeken weer aan en voel me een stuk lekkerder. Eén keer heb ik me vergalloppeerd aan een chocolademousse, uit eten. Was ik akelig van, soort migraine. Ik wijt het maar aan de chocolademousse. Niet meer doen1 Nu doorgaan! Komende twee weken ben ik met vakantie, dan moet ik goed nadenken wat ik wel en niet eet. Ik zit een paar dagen op een boot, all inclusive, twee keer in een hotel en de rest in een huisje.  Ik neem me voor geen ijs te eten en geen koek of snoep, dat in ieder geval.  En verder zoveel mogelijk zoals thuis. Ik merk dat het veel scheelt als ik me tevoren voorneem wat ik precies wel en niet ga eten. En als ik verleidingen uit de weg ga, letterlijk dus. Er niet bij in de buurt ga zitten. 

Nou, ben benieuwd of me dat lukt in de vakantie! Duimen maar! Nog 4 kilootjes te gaan! Laatste reacties

afbeelding van Imanuela
Op deze site kan je uitleg vinden in het Nederlands. http://slank4u2.nl/...
Zegt: Imanuela
afbeelding van Skipjames
Ik heb er over gehoord toen ik lunchboxen zocht dat was in het Nederlands op de...
Zegt: Skipjames
afbeelding van Skipjames
Hallo emanuela ik heb er sinds kort van gehoord , was op zoek naar lunchdoosjes...
Zegt: Skipjames
afbeelding van Skipjames
 Gaat langzaam toch weer 2 ons eraf, hoe gaat het bij jullie met dit warme weer...
Zegt: Skipjames

Gewichtsgrafiek

gewichtsgrafiekWil je afvallen dan moet je volhouden! Een grafiek over je eigen gewicht kan zeer stimulerend werken om je doel te bereiken. Met de grafiek als stimulans zal het afvallen makkelijker vol te houden zijn. Registreer je nu gratis, om je eigen grafiek te maken.

Samen afvallen is leuker

Afvallen is moeilijk maar samen met anderen is het vaak een stuk makkelijker. Wil je weten wie er nog meer de strijd met de kilo's zijn aangegaan? Kijk dan in ons forum of regsitreer jezelf gratis om mee te praten.