Feel Good programma Weight Watchers

Weight Watchers is in 2016 begonnen met het vernieuwende Feel Good-programma. Met dit Feel Good programma richten zij zich op drie verschillende onderdelen, namelijk eten, bewegen en leven. Ook heeft Weight Watchers in 2016 het vertrouwde puntensysteem aangepast en zijn ze overgestapt naar de SmartPoints.
Weight Watchers gaat zich dus niet alleen op voeding richten, maar ook op bewegen en leven. Met leven bedoelen ze vooral dat ze gaan stoppen met het opgeheven vingertje over alles wat niet mag, maar deelnemers vooral positief wil benaderen om zo uiteindelijk tot een gezondere levensstijl te kunnen komen. Je kan jezelf gratis aanmelden voor dit programma op de website van Weight Watchers.

We willen van alles en moeten steeds meer. Dit vraagt meer van het lichaam en vraagt ook om een verandering van levensstijl. We kunnen niet niks doen en gewon door blijven gaan. In Nederland heeft meer dan de helft een te hoog BMI en bijna de helft zelfs overgewicht. Dat lees je goed, bijna de helft. Van meer dan 10 % is er zelfs sprake van Obesitas. 

3 speerpunten van het Feel Good programma

Met het nieuwe programma richt Weight Watchers zich op drie onderdelen. Het gaat niet meer alleen om voeding maar ook om beweging en het goed in je vel zitten. Op de website van Weight Watchers kan je alle informatie vinden over het nieuwe Feel Good programma en wat zij precies bedoelen met deze drie verschillende onderdelen :

Feel Good - Eet

Feel Good - Beweeg

Feel Good - Leef

Met dit nieuwe programma van Weight Watchters wordt ingespeeld op de laatste voedingsinzichten. Het gaat ook om een stukje bewust zijn. Als je leden niet iets verbiedt, maar ze vooral bewust laat worden van wat goede en slechte voedingsmiddelen zijn,  zal de winst uiteindelijk veel hoger zijn, aldus Weight Watchers. Dus niet alleen maar kijken naar wat we allemaal eten, maar er meer mee bezig zijn. Je lekker voelen en voldoende bewegen zijn daarnaast even zo belangrijke aspecten om afvallen tot een succes te maken. 

De ProPoints gaan in het vernieuwde programma SmartPoints heten. Het verschil met de ProPoints is vooral dat suiker en verzadigd vet het aantal punten zal verhogen maar dat er ook naar de hoeveelheid proteïnen wordt gekeken, wat de totale waarde van een product weer wat zullen verlagen. Een croissant gaat zo bijvoorbeeld van 5 ProPoints naar 8 SmartPoints en kipfilet was vroeger 3 ProPoints en nu nog maar 1 SmartPoint.

Bewegen werd eerder door Weight Watchers ingezet om punten te kunnen, nu is het samen met "leef" onderdeel van het vernieuwde Feel Good programma. Voeding gaat niet alleen om fysiek voedsel maar ook over je innerlijk. Je lekker voelen en een tevreden ik is ook heel erg belangrijk. 

Het nieuwe Feel Good programma van Weight Watchers heeft verder :

  • Een App om in contact te komen met andere leden. Dit kan natuurlijk ook op het Weight Watchers forum van deze website.
  • Cursussen en uitgebreid advies. om tot persoonlijke doelstellingen te komen op het vlak van levensstijl.

Maak kennis met het Feel Good programma van Weight Watchers of lees meer informatie op de website van Weight Watchers. Heb je zelf ervaring met dit programma, of heb je vragen over het Feel Good programma van Weight Watchers, laat dan hieronder een bericht achter. 


Commentaar toevoegen

Weight Watchers Forum

Praat gezellig mee en stel al je vragen op ons Weight Watchers Forum. Nog geen lid? Meld je dan eerst gratis aan! Hieronder stan een aantal onderwerpen uit ons forum.

Discussie...

afbeelding van Imanuela
Gelukkig dat dan weer bent afgevallen. Ik eet koolhydraatarm, volg de Gobento methode, max 30 koolhydraten per dag en eet juist veel (goede) vetten en veel eiwitten. Daarvoor maak ik gebruik van de ketodiet buddy, zie: https...
Zegt: Imanuela
afbeelding van Skipjames
Ik weet wel waar ik van aankom af en toe ga ik uit mijn dak om te snaaien vet eten wijn etc dat duurt een paar dagen en dan is het weer over maar gelukkig er is weer wat vanaf. Ik volg geen dieet en jij? 
Zegt: Skipjames
afbeelding van Skipjames
 Wat fijn een baan die je vast nu gaat leuk vinden met tegenzin werken is niet goed maar ja je hebt het niet altijd voor het zeggen . Je vakantie begint goed bij mij weer iets eraf   
Zegt: Skipjames
afbeelding van SamanthaEnDynah
400 kg eraf en er net zo snel weer bij. Geen idee waarom.