Calorieën in Activia yoghurt Muesli Appel (Danone)

Per: 100 gr.
Calorieën: 106,0 kcal
Energie : 444.00 kJoule
Koolhydraten : 14,9 gr.
Natrium : onbekend
Vet : 3,5 gr.
Voedingsvezels : onbekend
Eiwit : 3,6 gr.

Ingrediënten in Activia yoghurt Muesli Appel (Danone)

Yoghurt met Bifidus ActiRegularis®, suiker (7,9%), appel (4,3%), voedingsvezels (oligofructose, inuline), muesli 2,9% (rozijn, honing, gerstvlokken, walnoot, tarwevlok, hazelnoot, tarwezemel, amandel, pijnboompitten), verdikkingsmiddelen (gemodificeerd maiszetmeel, xanthaangom), aroma ‘s, zuurteregelaars (natriumcitraat, citroenzuur).

Wat zit er nog meer in Activia yoghurt Muesli Appel (Danone)

100 gr. Activia yoghurt Muesli Appel (Danone) bevat 106.00 calorieën (kcal). In het overzicht is naast het aantal kcal ook te zien hoeveel energie, eiwitten, koolhydraten, vetten, natrium en voedingsvezels er in Activia yoghurt Muesli Appel (Danone) zitten.

Wil je graag het aantal calorieën weten van een ander product, kijk dan even in ons calorieën overzicht of zoek het product via het zoekformulier rechtsboven. Onderaan deze pagina staan andere producten met een gelijk aantal calorieën als in Activia yoghurt Muesli Appel (Danone). Op zoek naar een passend dieet? Wij hebben een overzicht met de meest gebruikte diëten voor je. Wil je liever met anderen in contact komen die willen afvallen, bezoek dan ons forum.

Nu in het forum ...

afbeelding van Habbie
Het is niet zo erg, maar toch niet meer prettig. Mijn BMI is 25,7, maar mijn buik zit me in de weg. Die moet er dus af. Vijf kilo wilde ik, een kilo is er al af... nu die andere vier nog.
Zegt: Habbie
afbeelding van SamanthaEnDynah
Gaat niet lekker helaas
afbeelding van annekje1
Vanaf nu lekker gezond eten en sporten. Streven rond de 13 kilo en rondje weertwater (6,7 km) halen.  
Zegt: annekje1
afbeelding van Imanuela
Gelukkig dat dan weer bent afgevallen. Ik eet koolhydraatarm, volg de Gobento methode, max 30 koolhydraten per dag en eet juist veel (goede) vetten en veel eiwitten. Daarvoor maak ik gebruik van de ketodiet buddy, zie: https...
Zegt: Imanuela

Vind een product

(uw zoekopdracht)

Hoeveel wil jij afvallen?

kg

Gewichtsgrafiek

gewichtsgrafiekWil je afvallen dan moet je volhouden! Een grafiek over je eigen gewicht kan zeer stimulerend werken om je doel te bereiken. Met de grafiek als stimulans zal het afvallen makkelijker vol te houden zijn. Registreer je nu gratis, om je eigen grafiek te maken.

Samen afvallen is leuker

Afvallen is moeilijk maar samen met anderen is het vaak een stuk makkelijker. Wil je weten wie er nog meer de strijd met de kilo's zijn aangegaan? Kijk dan in ons forum of regsitreer jezelf gratis om mee te praten.